Hej!

er det en mærkelig billede du ser? Ved du hvad det er?

Det er en meget smuk Kranie: den symboliserer for mig Essensen, Ben, det Indre, og den er pink for Kærlighed, min til dig og Verden, og den har Lys i Øjnene, for vi alle kan Se hvis vi vil, og vi alle stråler!

Reflektion, Introspektion, Kontemplation, Stilhed,Vision. Kulden kærtegner vores Land, og vores Kroppe. Heldig vi har hygge, levende Lys, og varme.

LYSETS KRAFT vokser nu efter SOLVHERV 🙂

 

TÆNKER DU AT KOMME I LÆRE? NY START omkring FORÅRS JÆVNDØGN! Du kan kontakte mig nu mht forberedelse/sprøgsmål, vel mødt!

Det er et NYT FORLØB på vej  (8 gange årligt) med titel “Meet your Darkness, meet your Light”, riter om renselse og om kraft (dato vil være parat start march).

 

Jeg “holder fri” fra Fb og aktiviteter både januar og februar, men…dette fortsætter

GRUPPEFJERNHEALING (gratis, i januar 26, 27 og 28, i februar 25, 26 og 27  kl.22 til 22.30)

FULDMÅNE fjern meditation både på selve dag og dagen inden 🙂 også i januar (30 og 31 med formørkelse! og februar  1 og 2 samt FJERN JORDHEALING. MEDITERE med mellem 19 og 21, tak!

Og den nye kalender 2018 er delvis parat.

Jeg vil altid være i FORBINDELSE VIA MOBIL (bedst ml. 13 og 20): er det noget du vil høre/tale om, SMS.

 

 

GAVER?

 Clairvoyance, Energi Renselse, Cirkel, Svedehytte, Kraftobjekter, Smudging poser? Håndmalede razler? Min bog? Sprøg, jeg har gode KRAFTOBJEKTER  også.

 

 MIN BOG ER PÅ NETTET NU!
Køb den til inspiration!:) eller direkt hos mig!

links her….

 

e-bog om “min” SHAMANISME . Det er mange gode historie og realistiske tips i den, jeg anbefalder den både til de “indviede”, og til alle jer andre.

HOMES OF THE HOLY (på let forståelig Engelsk) er født ved FuldMåne i oktober 2016: den  findes NU bla. på itunes bookstore, eller i de danske, saxo, arnoldbusck,mm.

http://bit.ly/homesoftheholy, https://bogreolen.dk/ebog/homes-of-the-holy-what-to-do_ada-coming-wind_9788799811700, http://www.boghandleren.dk/andre-boeger/ada-coming-wind/homes-of-the-holy-(what-to-do)/p-394695/#!394696

 

evt læs ældre ARTIKEL i avisen Berlingske, se  http://www.b.dk/livsstil/shamanen-fra-skovlunde-vi-skal-ikke-bestemme-over-hinandens-tro .