Hej!

Og glædelig (næsten)Forår! Solsort har sunget idag for første gang i år!

Foto her er symbolet for en lille Spire som spirer snart eller Nu!

 

Og jeg er HJEM IGEN og PARAT!

Min ferie har været en fantastisk Natur  og Spirit oplevelse, og jeg er meget taknemmelig. Solen og Vinden har renset mig 🙂

Så, har du interesse for mit arbejde, det er snart både POWER walk (18/3), Forårs JÆVNDØGN ceremoni (20/3), og CLEARING AND HEALING day (one day workshop den 24/3),  SVEDEHYTTE (29/3), ME and NATURE (30/3), samt Gruppe FJERNHEALING (27,28 og 29/3), og FULDMÅNE meditation (fjern) både den 30 og 31 (19 til 21, når du kan). Næste walk bliver den 1/4, og Renselse med VAND lige efter, inden ÅBENT HUS i Ballonparken (4/4, med NORDISK SEJDR).

Den første SVEDEHYTTE  i år bliver holdt den 29/3.

 

TÆNKER DU AT KOMME I LÆRE? NY START ALTID!

Du kan kontakte mig nu mht forberedelse/sprøgsmål, vel mødt!

Det er et NYT FORLØB på vej  (8 gange årligt) med titel “Meet your Darkness, meet your Light”, riter om renselse og om kraft (dato vil være parat start march), og flere korte workshops, trommeaftner og studiegruppe på vej

 

Kalender 2018 er delvis parat, det bliver arbejdet på det igen fra nu af.

 

 MIN BOG
Køb den til inspiration!:) på nettet, eller direkt hos mig!

links her….

e-bog om “min” SHAMANISME . Det er mange gode historie og realistiske tips i den, jeg anbefalder den både til de “indviede”, og til alle jer andre.

HOMES OF THE HOLY (på let forståelig Engelsk) er født ved FuldMåne i oktober 2016: den  findes NU bla. på itunes bookstore, eller i de danske, saxo, arnoldbusck,mm.

http://bit.ly/homesoftheholy, https://bogreolen.dk/ebog/homes-of-the-holy-what-to-do_ada-coming-wind_9788799811700, http://www.boghandleren.dk/andre-boeger/ada-coming-wind/homes-of-the-holy-(what-to-do)/p-394695/#!394696

ARTIKEL

evt læs ældre ARTIKEL i avisen Berlingske, se  http://www.b.dk/livsstil/shamanen-fra-skovlunde-vi-skal-ikke-bestemme-over-hinandens-tro .

GAVER?

 

Clairvoyance, Energi Renselse, Cirkel, Svedehytte, Kraftobjekter, Smudging poser? Håndmalede razler? Min bog? Sprøg, jeg har gode KRAFTOBJEKTER, SMYKKER mm. også, plus en del smukke genstande fra andre lande, ikke alt shamanistisk, men kraftfulde og brugtbare ting jeg selv har valgt og købt.