ADA COMING WIND

Jeg hedder Ada og stammer fra Trieste i Italien.

Mit shamanistiske navn er Coming Wind: navnet er kommet gennem mine Åndehjælpere, jeg har ikke bedt om det, og det er lidt svært at bære nogle gange. Mange mennesker kalder mig for MAMA ADA.

adahappyJeg har en rig og alsidig over 25 års erfaring indenfor shamanisme, healing,  vejledning og Livets mangfoldighed bla. gennem Rainbow Gatherings, afholdelse af FuldMåne og Solceremonier, svedehytter, mit eget skoleprojekt: Tribal Life, healing/samtaler/klarsyn, “behandlinger” og rejser. Jeg elsker mit arbejde!

Jeg er vejleder, inspirator, mentor og “ven” for mine klienter.

HVORFOR SKULLE DU VÆLGE MIG? måske fordi jeg er aerlig, åben og har stor tolerance, måske fordi jeg giver dig tid og rum, og varme, måske fordi jeg har en del Livs erfaring udover den shamanistisk/healende del og forsøger ikke dømme men at rumme (og det lykkedes mange gange), måske fordi hvis jeg ikke ved noget, så vil jeg fortælle dig det, måske fordi meget af det jeg ved er kommet i gennem kontakt med Naturen og Hjælpere, og ikke Lærer og nettet. Måske fordi jeg gøre min bedste, og ikke forføre og blinde dig, men forsøge respektere dig og støtte DIN vej og DINE løsninger, måske fordi jeg er en ø, og har jordforbindelse, måske fordi jeg nægter at komplicere tingene, og jeg ikke er en guru, og jeg absolut ved at jeg ved meget lidt. Måske bare fordi vi ikke kender hinanden ednu, og det vil være findt og nyt at vi krydse vejene.

 

FORTID: Min rejse i shamanisme begyndte i slutningen af 1985 med M. Harner skole (J. Horwitz, A.Høst), og fortsatte  med flere forskellige lærere, blandt andre: Serge King, Sandra Ingermann, Grizzly Bear, Lame Deer søn, Josie RavenWing, Soledad Ruiz (Shamanismus und Heilung), Art Reade, Stanislav Grof, Ollinka Piedra m.f. Fra Manitonquat kom cirkel læren, fra Lakha Lama lære om medfølelse, og fra Einar Stier, Reiki Tera Mai. Samtidigt dyrkede jeg kroppen for at balancere min udvikling, og lærte bla. om  buddhistisk meditation. Så ændrede mit Liv sig drastisk og på flere planer, og jeg blev “nødt til” at holde mange års “pause”.

NUTID: De sidste flere år har jeg levet delvist tilbagetrukket og brugt meget af min tid til egen fordybelse, indre kontakt, kontakt med Moder Jord, Lyset og Naturen, og et enkelt Liv. Pudse, pudse, forenkle, ryd op indvendigt. Dog fortsat jeg med en del behandlinger, clairvoyance, ceremonier, og svedehytte. Mit arbejde har ændret sig total og udviklet sig fra meget struktureret og disciplineret til en form for “kanalisering” (jeg har ikke bedre ord for det endnu).

IDAG arbejder jeg stadig mest med svedehytte, ceremonier/ritualer og individuel vejledning, healing/fjernhealing og clairvoyance, samt samtale med enkelte personer, men føler mig parat til mere.

FREMTID: gerne mere gruppearbejde og flere ceremonier. Jeg vil gerne “go more international”, både med workshops, clairvoyance og fjernhealing.

Skulle du få en spændende tanke om hvor jeg kunne “bruges”, må du meget gerne sige til, og du meget gerne anbefalde mig videre, hvis du har været tilfreds med mit arbejde. Tak! Det er noget jeg nemlig ikke er særlig god til – reklame!

DRØMMEN:  flere workshops i andre lander, og ceremonier på hellige steder i udlandet også.

obs! jeg er MEGET LIDT ON LINE, derfor mest sikker kontakt via mobil, tak