ADA COMING WIND

Jeg hedder Ada og stammer fra Trieste i Italien.

Mit shamanistiske navn er Coming Wind: navnet er kommet gennem mine Åndehjælpere, jeg har ikke bedt om det, og det er lidt svært at bære nogle gange. Mange mennesker kalder mig for MAMA ADA.

adahappyJeg har en rig og alsidig over 25 års erfaring indenfor shamanisme, healing,  vejledning og Livets mangfoldighed bla. gennem Rainbow Gatherings, afholdelse af FuldMåne og Solceremonier, svedehytter, mit eget skoleprojekt: Tribal Life, healing/samtaler/klarsyn, “behandlinger” og rejser. Jeg elsker mit arbejde!

Jeg er vejleder, inspirator, mentor og “ven” for mine klienter.

 

FORTID: Min rejse i shamanisme begyndte i slutningen af 1985 med M. Harner skole (J. Horwitz, A.Høst), og fortsatte  med flere forskellige lærere, blandt andre: Serge King, Sandra Ingermann, Grizzly Bear, Lame Deer søn, Josie RavenWing, Soledad Ruiz (Shamanismus und Heilung), Art Reade, Stanislav Grof, Ollinka Piedra m.f. Fra Manitonquat kom cirkel læren, fra Lakha Lama lære om medfølelse, og fra Einar Stier, Reiki Tera Mai. Samtidigt dyrkede jeg kroppen for at balancere min udvikling, og lærte bla. om  buddhistisk meditation. Så ændrede mit Liv sig drastisk og på flere planer, og jeg blev “nødt til” at holde mange års “pause”.

NUTID: De sidste flere år har jeg levet delvist tilbagetrukket og brugt meget af min tid til egen fordybelse, indre kontakt, kontakt med Moder Jord, Lyset og Naturen, og et enkelt Liv. Pudse, pudse, forenkle, ryd op indvendigt. Dog fortsat jeg med en del behandlinger, clairvoyance, ceremonier, og svedehytte. Mit arbejde har ændret sig total og udviklet sig fra meget struktureret og disciplineret til en form for “kanalisering” (jeg har ikke bedre ord for det endnu).

IDAG arbejder jeg stadig mest med svedehytte, ceremonier/ritualer og individuel vejledning, healing/fjernhealing og clairvoyance, samt samtale med enkelte personer, men føler mig parat til mere. I år er det planlagt en del workshops, og jeg glæder mig!

FREMTID: gerne mere gruppearbejde og flere ceremonier.Jeg vil gerne “go more international”, både med workshops, clairvoyance og fjernhealing. Skulle du få en spændende tanke om hvor jeg kunne “bruges”, må du meget gerne sige til, og du meget gerne anbefalde mig videre, hvis du har været tilfreds med mit arbejde. Tak! Det er noget jeg nemlig ikke er særlig god til – reklame!

DRØMMEN: at lave flere workshops i andre lander, og ceremonier på hellige steder i udlandet også.

obs! jeg er MEGET LIDT ON LINE, derfor mest sikker kontakt via mobil, tak