Native american lærdom fra Medicine Story. I de fleste stamme bliver Cirkel brugt til fælles møde.

Føler du at du gerne vil møde andre på en ærlig og åben måde, men det sker ikke tit nok i dit Liv? Her er en fantastisk mulighed for at udvide dine menneskelige kontakter, lær at lytte, åbne op og vise din ægte kærne. I Cirkel fortrolige trygge rammer (vi har tavshedspligt), kan du udtrykke både din styrke, din tvivl, din sveghed. Det hedder “Sharing Cirkel” fordi vi deles om tingene, om hvad det går godt med, og vores udfordringer.

Lær at lytte til dig selv, at blive lyttet til, og at lytte til andre. Lær at inkludere, at rumme, at støtte, og blive støttet. Forbedre din selvtillid og dine kommunikations evner. Lær mere om dig selv og Menneskets natur.

Her er potentiale for at skabe nye, ægte og værdifulde relationer.

Cirkel foregår en gang i mellem både “fri”, og med forskellige temaer, og både i Ballonparken og i Casetta, derfor check kalenderen, eller ring for at være sikker. Om sommer, pga haven, holder jeg i Casetta, så vi kan være udendørs hvis mulig. Datoer er 7 juni, 5 juli, 2 august og 6 september.

Nyt startet cirkel i Harrestrup område, naeste gang den 13 juni kl. 18, ring om det.

Kom med! Minimum to personer udover mig: det bliver en trekant, men vi forvandler det til cirkel! Donation i år 100 kr., eller hvad du kan.