SHAMANISTISK TRAINING

Har du lyst til at lære mere om shamanisme, dig selv, og meget mere til?

Her er en mulighed, god, og til rimelige penge.

Jeg vil anbefale dig nogle specifikke temaer som basis, og bagefter må du FRIT VÆLGE i HVILKE RÆKKEFØLGE og RETNING DU VIL (du kan læse om workshops indhold for at få en ide, og tage dem i DIT tempo).

Du kan også bestille enkelte ENETIMER, workshops og retrete som ENKEL PERSON eller med din VEN/VENINDE, eller GRUPPE.

SOM “LÆRLING” får du HJEMMEARBEJDE, og forpligter dig til at holde kontakt mht resultater og evt. udfordringer, respektere vores aftale, og holde tavshedspligt med nogle ting.

Bestemmer du dig for ET ÅRS TRAINING  er MINDST EN SVEDEHYTTE og en VISION QUEST på 24 timer inkluderet, plus nogle vigtige ceremonier.

Din trainings første del kan kaldes “gennemført” når du har været i gennem 11 områder (eller workshops), en svedehytte, en 24 timers Vision quest (udesidning) og flere ceremonier.

Dette er en god basis: herfra kan du uddanne dig videre hos mig eller hos andre. Efter 6 måneder til et år, hvor du selv vil arbejde, kan du komme tilbage og lære mere.

Du kan få et skriftigt “diplom” hvis du ønsker det 🙂

Training er baseret både på dine BEHOV og INTERESSER, og underbygget af mine ÅNDELIGE VEJLEDERE, min CLAIRVOYANCE og min ERFARING.

 

HARDCORE TRAINING

 

HARD CORE TRAINING er et nyt koncept, hvor du får absolut MINIMAL undervisning via ORD, men får lov at arbejde ofte direkte og hårdt. Vær parat til udfordringer!

Ellers gælder de samme retningslinier som for Shamanistisk Training.

En del undervisning kan i specielle tilfælde evt. gøres on-line. Du skal i gennem en samtale inden. * Er i tre mennesker interesserede kan jeg måske komme HOS JER *

MÅLET med training er at ARBEJDE KÆRLIGT og DYBT med din egen udvikling, lære at “genfinde” dig selv, (bla. din Kærne, din Kraft, dine ressourcer, dit ansvar, din intuition, og din Mission), din samhørighed og forbindelse både til Jorden, til alle vore Relationer (Mennesker og de andre Væsner), og til Ånden (i hvadsomhelst form, eller “kjole” den har for dig) samt at styrke både din menneskelige og spirituelle vej, sådan at du kommer så tæt som mulig på at være Dig selv.

Det større og vigtigere mål er HEALING, et værdifuldt Liv, ægte fælleskab, og en bedre Verden, hvor du bla. TJENER Jorden/Mennesker, og vores Relationer.

 

INDIVIDUELT DESIGNET HOLISTISK/SHAMANISTISK TRAINING

sacredfire

 

Du kan også komme i lære hos mig uden fast struktur, i bevægelige rammer, helt vild.

Har du lyst til at udvikle dig indenfor personlig og spirituel udvikling?

Jeg kan hjælpe med en del.

Individuel undervisning er en kombination af forskellige holistiske, shamanistiske og “selv skabte” (mine) teknikker/samtale/øvelser/eventyr i følge din motivation, dine ønsker og behov.