SHAMANISTISK TRAINING

Har du lyst til at lære mere om shamanisme, dig selv, og meget mere til?

Her er nogle muligheder, god, og til rimelige penge.

Alt Training er underbygget af mine ÅNDELIGE VEJLEDERE, min CLAIRVOYANCE og min ERFARING.

Jeg vil INTRODUCERE DIG til en VIGTIG BASIS først (om du vælge mulighed et, to eller tre).

SOM “LÆRLING” (i alle tre training) får du HJEMMEARBEJDE, og forpligter dig til at holde kontakt mht resultater og evt. udfordringer, respektere vores aftale, være ærlig, og holde tavshedspligt med nogle ting.

RYTHME er at vi mødes to til tre gang om månede.

 

 

Bestemmer du dig for BASIS TRAINING (et til halvanden år, 11 “dele”), er mindst en SVEDEHYTTE og en VISION QUEST på 24 timer inkluderet, plus nogle vigtige ceremonier.

Din training kan kaldes “gennemført” når du har været i gennem de 11 “dele”. Dette er en god “kærne”. Efter 6 måneder til et år, hvor DU SELV SKAL ARBEJDE (jeg vil være til rådighed, og vejlede dig, hvis du ønsker), kan du komme tilbage og lære mere, eller

du må  VÆLGE i HVILKE RÆKKEFØLGE og RETNING DU VIL (du kan evt. læse om workshops indhold for at få en ide’).

Du kan også bestille ENETIMER, workshops og retrete som ENKELT PERSON / med din VEN/VENINDE, eller med din GRUPPE.

Og…Du kan få et skriftigt “diplom” hvis du ønsker det 🙂

 

HARDCORE TRAINING

 

HARD CORE TRAINING er et nyt koncept, hvor du får absolut MINIMAL undervisning via ORD, men får lov at arbejde DIREKT og HÅRD (learning by DOING). Vær parat til UDFORDRINGER!

Ellers gælder de samme retningslinier som for ovenfor.

En del undervisning kan i specielle tilfælde evt. gøres on-line. Du skal i gennem en samtale inden. * Er i tre mennesker interesserede kan jeg måske komme HOS JER *

 

INDIVIDUELT DESIGNET HOLISTISK/SHAMANISTISK TRAINING

sacredfire

 

Du kan også komme i lære hos mig UDEN FAST STRUKTUR, i bevægelige rammer.

Har du lyst til at udvikle dig indenfor personlig og spirituel udvikling?

Jeg kan hjælpe med en del.

Individuel undervisning er en kombination af forskellige holistiske, shamanistiske og “selv skabte” (mine) teknikker/samtale/øvelser/eventyr i følge din motivation, dine ønsker og behov.

 

MÅLET med ALT TRAINING er at ARBEJDE KÆRLIGT og DYBT med din UDVIKLING, sådan at du kan RYDDE OP og GENFINDE DIG SELV (bla. din Kærne, din Kraft, dine ressourcer, dit ansvar, din intuition, din Mission, din samhørighed og FORBINDELSE både til JORDEN, til ALLE VORE RELATIONER (Mennesker og de andre Væsner), og til ÅNDEN/ÅNDERNE (i hvadsomhelst form, eller “kjole” de har for dig), HIMMEL og SKABELSE, samt at styrke både din MENNESKELIGE og SPIRITUELLE vej.

Det større og vigtigere MÅL er HEALING, et værdifuldt Liv, ægte fælleskab, og en BEDRE VERDEN, hvor du bla. TJENER Jorden/Mennesker, og vores Relationer.

VÆR VELKOMMEN PÅ DENNE VEJ!