HEJ KÆRE DIG!

VELSIGNELSER  og BEDSTE ØNSKER HERFRA.

 

EFTERÅR er BEGYNDT! med “Corona” som baggrund, men i Naturen, HVOR ER DET SMUKT! CORONA MÅ VI SAMARBEJDE MED, OG FÅR DET BEDSTE UD AF!

Desværre er det stadig en del forskellige kaotiske ting  i Verden lige nu. VI TA’ ALT DET ANSVAR VI KAN, OG SENDER masser af BØN  afsted, når vi kan. OG…VI BLIVER VED MED AT HOLDE HUMØRET OP og HJERTE I GANG. “THIS, TOO, WILL PASS!”. DET ER DOG EN DEL TING UDENDØRS OG INDENDØRS MED AFSTAND KAN DU  DELTAGE I.

OG DU KAN FÅ BÅDE ON LINE OG LIVE UNDERVISNING (SE TRAINING), SÅ…

I DENNE PERIODE ER der lidt PAUSE MED TALKS, men JEG ER HER, OG ARBEJDER PÅ NYE PROJEKTER.

og…. DU KAN LÅNE MIG FOR EN FANTASTISK OG SPÆNDENDE DAG I NATUREN! ELLER TIL SEJDR!:)

***

NYT NYT!

 Jeg har en YOU TUBE KANAL under mit navn Ada Coming Wind Corsi. Foreløbig er det AMATØR VIDEO, MED LIDT CRAZY VISDOM OG INSPIRATIONER, OG… det vil blive bedre. Have tålmodighed med mig, tak!  OG NYD og BRUGE det du kan!

Og så er det også MY SHOP: KLIK PÅ FORSIDEN, så kan du se nogle af de ting jeg har, og det er gang i fantasi og kreativitet lige nu.

 

****

HAR DU UDFORDRINGER lige for tiden, RING! EN STOR DEL ARBEJDE KAN KLARES FJERN!

     ELLER…Er det et Menneske stemme du har brug for? Kontakt mig hvis det er noget i dit Hjerte: at tale lidt  i telefon koster dig intet, det behøver ikke nødvendigvis at være en konsultation. Jeg arbejder nemlig både FRIVILLIG og jeg MODTAGER gerne PENGE også.

 

.***

 🙂 

BOG

 

MIN BOG, HOMES OF THE HOLY,  KAN BESTILLES SOM PDF HOS MIG. RING ELLER SMS  og FÅR DET I DIN MAIL! Prisen er hos mig 111 kr. Eller se længere ned i texten hvis du vil KØBE DET FRA NETTET.  

GO LÆSNING!

 

🙂

UDDANNELSE

Info om   WORKSHOPS finder du ved at skrive “workshops” i SØGEFELT,  og  for flere info om UNDERVISNING skal du søge under SHAMANISTISK TRAINING. Søg venligst SHAMANISTISK TRAINING.

 

LINKS TIL BOG *  * GAVER* AKTIKEL om mig……læs  her, tak

 

 *MIN BOG*
Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Skærmbillede-2019-04-22-kl.-14.26.17-1.png

 

 
 
Køb den til inspiration!:) på nettet, eller direkte hos mig! (pdf)

e-bog om “min” SHAMANISME : et indblik i  min lange erfaring og resultater, “fejl”,  “gode historier” og praktiske/realistiske tips. Jeg anbefaler den både til de “indviede”, og til jer andre.

HOMES OF THE HOLY (på let forståelig Engelsk)
 findes NU bla. på ITUNES BOOKSTORE, IKKE MERE HOS DE DANSKE FORLAG.

LINKS HER:

http://bit.ly/homesoftheholy, https://bogreolen.dk/ebog/homes-of-the-holy-what-to-do_ada-coming-wind_9788799811700

🙂

*UDDANNELSE: SHAMANISTISK TRAINING*

 

Vil du KOMME “I LÆRE” hos mig? En samtale er nok det bedste! Her kan vi få en ide om hvem vi er, og hvad jeg står for, så kan vi aftale videre.

Vil du LÆSE OM DET inden? Du finder det under SHAMANISTISK TRAINING /UNDERVISNING på forsiden eller RING/ KIG FORBI.

Det vil både indeholde INDIVIDUEL TRAINING, lidt læsning, en hel del praksis, plus HJEMMEARBEJDE. Vi arbejder både inden og UDENDØRS, dog så meget muligt UDE.

 
 
 
*GAVER, GAVER?*
 
Du kan “bruge” nogle af de “ting jeg kan” til gaver. 
 
 
CLAIRVOYANCE,  (KAN LAVES VIA TELEFON), PLATFORM CLAIRVOYANCE (til din veninder og gruppe), HEALING/TROMMEHEALING/LYDHEALING

SAMTALE MED MENING, ENERGI/HUS RENSELSE, OVERGANGSRITUALER

EN CEREMONIEL DAG, SVEDEHYTTE, KVINDE eller MANDE eller MIXED CIRKEL

SMUKKE NATUR FOTOS eller PORTÆT. Jeg har som du kan se her en del FANTASTISKE FOTOS. Dem kan du evt. “låne” og få PRINTET SELV!

 

*KRAFTOBJEKTER*

 

Kraftobjekter, Kraftposer? Håndmalede razler? SKRIV VENLIGST  “MY SHOP” I SØGEFELT.

Jeg har fantasiske traditionelle håndlavede KRAFTOBJEKTER, SMYKKER mm. også, OG smukke og kraftfulde genstande fra andre lande, (ikke alt shamanistisk, men brugtbare ting jeg selv har valgt og købt).

POWER/MEDICIN poser bliver lavet ved hjælp af klarsyn til lige precis det menneske som skal bruge det. En blanding af forskellige natur genstander, plus Healende Energi.

SMUDGING POSER med økourter fra min have til rimelig priser

COMING UP… later

ANDRE AKTIVITETER 

Skal du have nogle venner på besøg (TOURISTER) kan du bestille EN WALK eller en EVENT lige precis til dem. OG DU KAN BOOKE MIG TIL EN HEL eller TO DAGE!

 TV TV! JEG KOMMER MED I TV TIL ? med smuk indslag om VAND OG VANDHEALING! (hvis de holder planen, VI VENTER!)  🙂 og tak for det!

 

TRIBAL LIFE 20/21 YEARS AFTER i efterår/næste år (min skole gruppe, long time no seen:) INGEN DATO EDNU

MARKET DAG. LOPPER, BYTTE, PRECIOUS STUFF  og HYGGE  28 JUNI  og flere dato på vej.

 

 

*ARTIKEL*

ældre ARTIKEL i avisen Berlingske, se  http://www.b.dk/livsstil/shamanen-fra-skovlunde-vi-skal-ikke-bestemme-over-hinandens-tro .

 

 

ΩΩ