Her finder du en kalender med info om og links til mine arrangementer. Vær opmærksom på, at der IKKE  er FASTLAGT DATOER for ALLE aktiviteter, og de fleste WORKSHOPS er “ON DEMAND” (kan bestilles bare det er 2/3 deltager)

Aktiviteterne foregår forskellige steder. Indendørs mest i Ballonparken på Islands Brygge eller i “Casetta” i Skovlunde (adresser, link til busplan mv. her). Udendørs arrangementer i forskellige skove. Svedehytte bliver som regel afholdt i Casetta.

Kalender
Indlæser… Indlæser…

Tilmeld dig/sms : 42 42 46 81 (kl. 13 – 19 og tel.svar)

Tilmeld dig gerne i god tid før arrangementet – SENEST EN UGE FØR FOR SVEDEHYTTE og WORKSHOPS, og SENEST TO DAGE FØR FOR ANDRE ARRANGEMENTER SENEST, tak.

Bindende depositum til svedehytte og workshops er på 300 kr.

Aktiviteterne er MULIGHEDER, dvs. at de kan aflyses eller flyttes, såfremt der ikke er tilmeldt nok deltagere.

Programmet  er delt op i 4 perioder:

AWAKENING and CLEARING (at vågne op og at rense sig- nu RECONNECT), BLOSSOMING  and POWER (blomstring og kraft-nu TRUST), RETREATING (at trække sig tilbage- nu OBSERVE IN HUMILITY) and SILENCE (stilhed-TRASCEND AND TRANSFORM). Jeg forsøger følge denne rytme med alle aktiviteter.

DU KAN BESTILLE MIG

Udover de planlagte aktitviteter, kan du/I BESTILLE MIG TIL DE FLESTE AKTIVITETER OG WORKSHOPS, på tidspunkter som passer dig/jer bedre. JEG ER FLEKSIBEL, er det tid, let’s do it.

Og en BØN TIL DIG

* VÆR MED I JORDHEALING (bøn og gode tanker for JORD, VAND, Mennesker og fælles BEDSTE) ved FULDMÅNE og NÅR DU KAN, PÅ DIN EGEN MÅDE, eller/og VELSIGNE når du kan TAK!  :) *

 

.