SUPPORTIVE COUNSELLING

En krise er en chance for at rydde op!

INDIVIDUEL OG GRUPPE “VEJLEDNING”, “KRISEHJÆLP”, KONFLIKTLØSNING, “BLIVE LYTTET TIL” , “HUMAN COACHING”, MENTOR-funktion, “GUIDANCE” og SPIRITUAL/LIVS COACH

I tilfælde af mangel på kommunikation, misforståelser, konflikt, skilmisse, stress, forvirring, tab, negativ tomhed, frygt eller ? MØDES VI i sessioner hvor vi arbejder SAMMEN mod  LØSNING eller LØSNING PROCESSER med dig alene og/eller de involverede parter.

Min GUIDANCE vil altid understøtte jer og processen.

TELEFON KONSULTATION ER mulig.

Man må regne med mindst 3 sessioner, med næsten sikkert hjemmearbejde for de involverede.

Kan arrangeres for PAR, FAMILIER, GRUPPER, BOFÆLLESKABER, ARBEJDSPARTNERS/KOLLEGA/VENNER m.m.

ER DU VED at “KOGE OVER”?/LIVSKRISE?  Lad os tale om hvad der foregår, rense ud og genopbygge dig : BLIV igen LEDER I DIT LIV! min. tre sessioner, FORSKELLIGE FORMER FOR VEJLEDNING og STØTTE.

AT BLIVE LYTTET TIL: vi alle sammen ved HVOR VIGTIGT DET ER! Og HVOR SVÆRT DET KAN VÆRE at finde en som VIRKELIG LYTTE RESPEKTFULD, er objektiv, og VEJLEDE DIG UDEN AT FRATAGE DIG DINE EGNE VALGMULIGHEDER og KRAFT . Nogle gange er det det du skal bruge, og her behøver det ikke at være slut efter en time :). Forskellige former, inkluderer SUPPORTIVE COUNSELING.

HUMAN COACHING/LIVS COACHING: min egen kreation, blanding af FORSKELLIGE FORMER

SPIRITUAL COACH: i følsomme områder, (beskyttelse, grænser, forstyrrende energier mm), vil jeg gøre min bedste for at vejlede dig ved brug af det jeg ved og har erfaret, plus forskellige metoder /teknikker.

ALENE RETRÆTE/VISION QUEST (efter dit behov, nogle timer, et døgn, en eftermiddag?, UDENDØRS, INDENDØRS?) med mulighed for at vælge en/to af mine behandlinger TIL.

DOUBLE TROUBLE:)  Livsgivende “shamanistisk terapi” (som en af mine klienter kalder det). KONFLIKTLØSNING FOR PAR, FAMILIER, VENNER, ARBEJDS TEAMS. EXTRA KONCENTRERET.

ANDRE MULIGHEDER

I fælleskab med andre, MENNESKE (eller SHARING) CIRKEL: en respektfuld og fantastisk måde at være sammen på: samtaler fra hjerte til hjerte. Cirklen indeholder bla. støttende samtale.