ADA COMING WIND

Jeg hedder Ada og stammer fra Trieste i Italien.

Mit shamanistiske navn er kommet gennem mine Åndehjælpere.

adahappyJeg har en rig og alsidig over 30 års erfaring indenfor shamanisme, healing, clairvoyance, vejledning, ceremonier og Livet! 

Jeg elsker mit arbejde!

Jeg er en respekteret vejleder, inspirator, mentor og “ven” for mine klienter.

***

FORTID og LÆRERE (vigtig?): Min rejse i shamanisme begyndte i slut 1985 med M. Harner skole (Jonathan Horwitz og Annette Høst). Jeg var Jonathans tidligste “hjælper”), og fortsatte  med flere forskellige lærere, blandt andre: Serge King, Sandra Ingermann, Grizzly Bear, Lame Deer søn, Josie RavenWing, Soledad Ruiz (Shamanismus und Heilung), Art Reade, Stanislav Grof, Ollinka Tetonki med mange flere.

Fra Manitonquat kom  læren om Cirkel, fra Lakha Lama læren om medfølelse, fra Buddhisme (Dzog chen and Bøn po) meditation, fra Einar Stier, Reiki Tera Mai (healing m.m.). Samtidigt dyrkede jeg kroppen med yoga/stemme og dans training for at balancere min udvikling, og holdt Fuldmåne ceremoni hver måned i 16 år. Projektleder og medstifter af TRIBAL LIFE i 98 og 99, et holistisk projekt stadig husket og elsket af “min Tribe”, en fantastisk tid. Deltog i Rainbow Gatherings i flere år ved bla. at holde workshops og ceremonier.

***

STOP! Efter så meget “indlæring”, ændrede mit Liv sig drastisk, og på flere planer. Stop. Jeg  blev “kaldt til” at holde “stille”, være med mig selv,  Naturen og Spirits , at se ind, forenkle og fordøje alt hvad jeg havde lært.

NU:

Så de sidste mange år har jeg, udover mit arbejde med Mennesker, levet delvist tilbagetrukket og brugt meget af min tid til  fordybelse, indre kontakt, bøn, kontakt med Moder Jord, Spirit, Lyset og Naturen, og et enkelt Liv. Pudse, pudse, forenkle, rydde op. Og det blive ved lidt endnu. Så…søger du en super expert med mange lange liste om gennemførte uddannelse, her finder du noget helt andet. Et Menneske med et Hjerte, ikke så meget at sige, men en stor erfaring og empati.

REJSER tidligere til flere lander, og i de sidste år til Peru, Nepal, Egypten, Mexico (to gange), India og til nogle øer i Europa, (hvor Naturen er stadig stærk), har bidraget meget med en helt specielt form for læring.

Jeg har arbejdet/og arbejder også i andre lander, og har klienter fra “fjern”. 

Jeg har været med i Holistisk Sommerfestival med workshops i 19 år, i flere mindre festivals (bla. andet Hjertets Natur), i Thylejrens festival de sidste 5 år, med “Grandmothers” siden begyndelsen på Sjælland, og har holdt og holder  Gruppefjernhealing og FuldMåne meditationer på Facebook i flere år. Nu også kortere online forløb, og har åbnet til online shamanistisk training. Jeg modtager ELEVER velkommen.

Mit arbejde har ændret sig og udviklet sig fra meget struktureret og disciplineret til “intuitiv/kanalisering” (jeg har ikke bedre ord for det endnu). Min rejse/udvikling består nu næsten helt at “følge” hvad Naturen, Åndehjælpere og Stilheden “viser mig”, og lære af det (den klassiske shamanistisk “undervisnings metode”).

IDAG: Mit Liv er enkelt men “rigt”, med tid til Spirit, Natur, og Mennesker. Jeg arbejder mest MED SMÅ GRUPPER, og ENKELTE PERSONER.  En hel del af mit arbejde er FRIVILLIG.

***

Mit ARBEJDE er min MISSION, og jeg elsker det. “Help People back to themselves and to Nature” har mine Hjælpere sagt. Jeg gør mit bedste. Du kan læse mere om uddannelse eller SHAMANISTISK TRAINING.

***

Jeg er FLEKSIBEL og det er mit arbejde også. Hver session er DESIGNET FOR DIG, og vores Tid er SHAMANISTISK TID (ingen stress).

***

KÆRNEN hos mig er RESPEKT og MEDFØLELSE, ÆRLIGHED, ENKELTHED, TÅLMODIGHED, AUTENTICITET, og JORDFORBINDELSE.

***

HVORFOR SKULLE DU VÆLGE MIG?

Måske fordi jeg er ærlig, åben og har stor tolerance, måske fordi jeg giver dig tid, rum, og varme?

Måske fordi jeg gør mit bedste, og vil respektere dig og rumme dig bedst muligt, i nærvær?

Måske fordi jeg har indset, at jeg ved så lidt, og så meget (?)

Måske fordi meget af det jeg ved er kommet i gennem “direkte” kontakt, og mit arbejde (erfaring)?

Måske fordi jeg er “en ø” med jordforbindelse? Og du må godt være med!

***

Jeg har en BLOG her på hjemmesiden (KUN MED MINE EGNE FOTOS OG TANKE), og en beskedn YOU TUBE kanal nu under navn ADA COMING WIND CORSI.

INTERVIEW med mig på YOU TUBE (Guxi Maria Abel interviews Ada), se https://www.youtube.com/watch?v=ZVRFAar1LFs

ARTIKEL om tro og mig i avisen Berlingske, se  http://www.b.dk/livsstil/shamanen-fra-skovlunde-vi-skal-ikke-bestemme-over-hinandens-tro .

***
.*MIN BOG*
HOMES OF THE HOLY (på let forståeligt Engelsk)

e-bog om “min” SHAMANISME : et indblik i  min erfaring og resultater,  “gode historier” ,“fejl”, møde med Åndeverden, med almindelig og ualmindelig virkelighed, og praktiske/realistiske tips. Både til de “indviede”, og til jer andre.

Køb den til inspiration! 🙂 på nettet, eller

Bestil den via mail (adamenneske @ gmail.com) direkte hos mig! (pdf, fri donation).

Hvis du foretrækker at købe på nettet er her et par LINKS:

Apple Books: http://bit.ly/homesoftheholy, Tales.dk: https://bogreolen.dk/ebog/homes-of-the-holy-what-to-do_ada-coming-wind_9788799811700

***