ADA COMING WIND

Jeg hedder Ada og stammer fra Trieste i Italien.

Mit shamanistiske navn er kommet gennem mine Åndehjælpere. Jeg er Energi i denne her Krop.

adahappyJeg har en rig og alsidig over 30 års erfaring indenfor shamanisme, healing, clairvoyance, vejledning, ceremonier og Livet! 

Jeg elsker mit arbejde!

Jeg er en respekteret vejleder, inspirator, mentor og “ven” for mine klienter.

***

TIDEN HAR ÆNDRET SIG, ORD BETYDER MINDRE NU, SAMT OPDATERING OM HVEM/HVAD MAN ER, HVILKE UDDANNELSE MAN HAR VÆRET I GENNEM.

HVIS DU VIL, KAN DU MØDE MIG: EN ÅBEN HJERTE, MED LIDT VISDOM, OG ERFARING. JEG ER HER NU, PARAT.

 

FORTID og LÆRERE (vigtig?): Min rejse i shamanisme begyndte i slut 1985 med M. Harner skole (Jonathan Horwitz og Annette Høst). Jeg var Jonathans tidligste “hjælper”), og fortsatte med andre: bla.Serge King, Sandra Ingermann, Grizzly Bear, Lame Deer søn, Josie RavenWing, Soledad Ruiz, (Shamanismus und Heilung), Art Reade, Stanislav Grof, Ollinka Tetonki, Manitonquat (Medicine Story), Lakha lama, flere Boddhistiske lære inden for Dzog chen og Bøn po, Reiki master E. Stier, med mange flere. Samtidigt dyrkede jeg kroppen med yoga/stemme/dans for at balancere min udvikling, og holdt FULDMÅNE hver måned i 16 år. Projektleder og medstifter af TRIBAL LIFE i 98 og 99, et holistisk projekt stadig husket og elsket af “min Tribe”, en fantastisk tid. Deltog i RAINBOW Gatherings i flere år ved at holde workshops og ceremonier.

***

STOP! Efter så meget “indlæring”, ændrede mit Liv sig drastisk, og på flere planer. Stop. Jeg  blev “kaldt til” at holde “stille”, være med mig selv,  Naturen og Spirits , at se ind, forenkle og fordøje alt hvad jeg havde lært. Jeg skrev og skriver, og tog/ta fotos.

***

NU

Nu lever jeg  delvis tilbagetrukket og bruger min tid på Stilhed, Contemplation, kontakt med mit Indre, Jorden og Spirit, Lyset og Naturen, og et enkelt Liv. Pudse, pudse, forenkle, rydde op. Så…søger du en super expert med mange lange liste om gennemførte uddannelse, her finder du noget helt andet. Et Menneske med et Hjerte, ikke så meget at sige, men en stor erfaring og empati.

REJSER betyder meget for mig. Peru, Nepal, Egypten, Mexico, India og steder i Europa, (hvor Naturen er stadig stærk), bidrager meget med en helt specielt form for læring.

Jeg har arbejder gerne også i andre lander, og har “fjern” klienter. Jeg har været med i Holistisk Sommerfestival med workshops i 19 år, i flere mindre festivals, bla.Hjertets Natur,  Thylejren, og er med “Grandmothers” gruppen. Jeg holder en del gratis begivenheder på Facebook (nu i flere år), og nu også kortere online FORLØB og  SHAMANISTISK TRAINING. Nye ELEVER er velkommen.

Mit arbejde har ændret sig og udviklet sig til “intuitiv/kanalisering” (jeg har ikke bedre ord for det endnu). Jeg “følger” hvad Naturen, Åndehjælpere og Stilheden “viser mig”, og lære af det (den KLASSISKE SHAMANISTISK  “undervisnings metode”). Mit Liv er ENKELT men “rigt”, og jeg har TID . Jeg arbejder mest MED SMÅ GRUPPER, og ENKELTE PERSONER.  En hel del af mit arbejde er FRIVILLIG.

Mit ARBEJDE er min MISSION, og jeg elsker det. “Help People back to themselves and to Nature” har mine Hjælpere sagt. Jeg gør mit bedste. Du kan læse mere om uddannelse eller SHAMANISTISK TRAINING.

***

Jeg er FLEKSIBEL og det er mit arbejde også. Hver session er DESIGNET FOR DIG, og vores Tid er SHAMANISTISK TID (ingen stress).

***

KÆRNEN hos mig er RESPEKT og MEDFØLELSE, ÆRLIGHED, ENKELTHED, TÅLMODIGHED, AUTENTICITET, og JORDFORBINDELSE.

***

Jeg har en BLOG her på hjemmesiden (KUN MED MINE EGNE FOTOS OG TANKE), og en beskedn YOU TUBE kanal nu under navn ADA COMING WIND CORSI.

INTERVIEW med mig på YOU TUBE (Guxi Maria Abel interviews Ada), se https://www.youtube.com/watch?v=ZVRFAar1LFs

ARTIKEL om tro og mig i avisen Berlingske, se  http://www.b.dk/livsstil/shamanen-fra-skovlunde-vi-skal-ikke-bestemme-over-hinandens-tro .

***
.*MIN BOG*
HOMES OF THE HOLY (på let forståeligt Engelsk)

e-bog om “min” SHAMANISME , EN GUIDE TIL DIG: et indblik i  min erfaring og resultater,  “gode historier” ,“fejl”, møde med Åndeverden, med almindelig og ualmindelig virkelighed, og praktiske/realistiske tips. Både til de “indviede”, og til jer andre.

Køb den til inspiration! 🙂 på nettet, eller

Bestil den via mail (adamenneske @ gmail.com) direkte hos mig! (pdf, donation).

Hvis du foretrækker at købe på nettet er her et par LINKS:

Apple Books: http://bit.ly/homesoftheholy, Tales.dk: https://bogreolen.dk/ebog/homes-of-the-holy-what-to-do_ada-coming-wind_9788799811700

***

HVORFOR SKULLE DU VÆLGE MIG?

Måske fordi jeg er ærlig, åben og har stor tolerance, måske fordi jeg giver dig tid, rum, og varme?

Måske fordi jeg gør mit bedste, og vil respektere dig og rumme dig bedst muligt, i nærvær?

Måske fordi jeg har indset, at jeg ved så lidt, og så meget (?)

Måske fordi meget af det jeg ved er kommet i gennem “direkte” kontakt, og mit arbejde (erfaring)?

Måske fordi jeg er “en ø” med jordforbindelse? Og du må godt være med!