boellemose

Pga corona, har jeg nu et FANTASTISK TILBUD TIL DIG!

Du kan få INDIVIDUEL UNDERVISNING via nettet, og LIVE når det er mulig. Ring om det:)

*** Og…EN NY MULIGHED ER PÅ VEJ!

SHAMANISTISK TRAINING I MINDRE “BIDDER” ! ON LINE foreløbig.

Er du interesseret, kommer det en INTRO den 21 marts, kl 19.00 live på facebook.***

 

Min undervisning og mit øvrige arbejde bygger på den SHAMANISTISKE KÆRNE, (som er delvis fælles verden over), og min erfaring både med NATUREN, ENERGIERNE, åndelige HJÆLPERE, MENNESKER, RITUALER, CIRKLER og CEREMONIER.

Angående den shamanistiske kærne, kan du læse mere under punktet “om Shamanisme”.

Der finder du også link til en beskrivelse af min INDIVIDUELLE SHAMANISTISKE UNDERVISNING, som jeg kalder training, og et link til nogle af de WORKSHOPS  jeg udbyder.

I BEGYNDELSE af hele forløbet vil det være en del arbejde med at UNDERSØGE DIG SELV. Vi vil både fokusere på din styrke og kraft og  RYDDE OP der hvor gamle og uhensigtmæssige mønstre må dukke op. I denne TRANSFORMATIONS PROCESS vil jeg være EXTRA til rådighed og støtte dig i gennem.

Og… for dig som har brug for SKEMAER, LOGISKE FORKLARINGER mm., (food for the brain, som jeg kalder det), alt dette kommer, men forskudt (bageefter). Så kommer du til at træne fra begyndelse MED DIN HØJRE HJERNEHALVDEL.

***

De fleste workshops KAN afholdes INDIVIDUELT , Du kan derfor kontakte mig, hvis du er interesseret, så finder vi sammen et tidspunt, der passer os begge. Enkelte workshops kræver minimum tre deltagere.

Alle workshops og aktiviteternes mål og effekt er Healing.

NY START på NOGLE aktiviteter er NU

***

Hvis der er interesse for det, holder jeg gerne “vilde” workshops, (som tidligere sagt), direkt “guided” fra mine Hjælpere, i følge et tema, (hvis ønsket), helt uden “sikkerhedsnet” (det bliver som regel EXTRA  godt). Ring og hør nærmere.