boellemose

Inspireret af corona “restrictions”, har jeg nu et FANTASTISK TILBUD TIL DIG!

Du kan få INDIVIDUEL UNDERVISNING via nettet, og LIVE.

Og DET KAN STARTE NU!

Priser er billigere på denne måde også.

*** Og…SHAMANISTISK TRAINING I MINDRE “BIDDER” ! Online.

Er du interesseret, RING!

Min undervisning og mit øvrige arbejde bygger på den SHAMANISTISKE KÆRNE, (som er delvis fælles verden over), og min erfaring både med NATUREN, ENERGIERNE, åndelige HJÆLPERE, MENNESKER, RITUALER, CIRKLER og CEREMONIER.

Angående den shamanistiske kærne, kan du læse mere under punktet “om Shamanisme”.

Der finder du også link til en beskrivelse af min INDIVIDUEL SHAMANISTISKE UNDERVISNING, som jeg kalder training, og et link til nogle af de WORKSHOPS  jeg udbyder.

I BEGYNDELSE af hele forløbet vil det være en del arbejde med at UNDERSØGE DIG SELV. Vi vil både fokusere på din styrke og kraft og  RYDDE OP der hvor gamle og uhensigtmæssige mønstre må dukke op. I denne TRANSFORMATIONS PROCESS vil jeg være EXTRA til rådighed og støtte dig  HELE VEJ i gennem.

Og… for dig som har brug for SKEMAER, LOGISKE FORKLARINGER mm., (food for the brain, som jeg kalder det), alt dette kommer, men forskudt (bageefter). Så kommer du til at træne FØRST.

***

De fleste workshops KAN afholdes INDIVIDUELT.

Du kan derfor kontakte mig, hvis du er interesseret, så finder vi sammen et tidspunt, der passer os begge. Enkelte workshops kræver minimum tre deltagere.

Alle workshops og aktiviteternes mål og effekt er Healing.

***

Hvis der er interesse for det, holder jeg gerne “vilde” workshops, (som tidligere sagt), direkt “guided” fra mine Hjælpere, i følge et tema, (hvis ønsket), helt uden “sikkerhedsnet” (det bliver som regel EXTRA  godt). Ring og hør nærmere.