SHAMANISTISK TRAINING

HER TALER VI OM BÅDE INDIVIDUEL/PAR eller GRUPPE TRAINING.

Jeg vil introducere dig til den shamanistiske KÆRNE, COSMOLOGI, ETIK, GRUNDBEGRÆBER, “REGLER” og PRAKSIS,  lige meget hvilke model du vælger. Dog alt dette er IKKE DOGMATISK. Efter det vil vi “følge efter” HVILKE TING DU SKAL LÆRE FØRST. Det er en stor program, med mange muligheder , teknikker og instrumenter. En lille ide kan du få ved at læse under “workshops”, men det er meget til!

SOM “LÆRLING” (i alle former for training) får du HJEMMEARBEJDE, og vi forpligter os BEGGÆ til at RESPEKTERE VORES AFTALER, VÆRE ÆRLIG, HOLDE TAVSHEDSPLIGT med nogle ting, og HOLDE KONTAKT  både mht. resultater og evt. udfordringer i den tid vi arbejde sammen.

FRI TRAINING

RYTME kan være at vi mødes en/ to gange om månede, en HEL EFTERMIDDAG. VARIGHED: ca. 6 timer pr.gang, mindst 1 år. (plus noget HJEMMEARBEJDE). 26 (korte sessioner) eller 13 gange,( lange sessioner, training er fleksibel). PRØVETID: inden du binder dig, 1 gang.

Du kan også komme i lære hos mig UDEN FAST STRUKTUR, i bevægelige rammer, bare vi passer de 26/13 gange.

BASIS TRAINING

Bestemmer du dig for BASIS TRAINING (et til halvanden år, 11 “dele”, PLUS (mindst) en SVEDEHYTTE og en VISION QUEST på 24 timer inkluderet, og nogle vigtige ceremonier. Total 13 gange plus ceremonier, RYTME er EN GANG ( HELE EFTERMIDDAG) OM MÅNEDE ca. 6 timer pr.gang ( evt.fleksibel). PRØVETID: inden du binder dig, 1 gang.

Efter et år , hvor DU også SELV SKAL ARBEJDE (hjemmefra, og jeg vil være til rådighed), er din FØRSTE DEL gennemført. Du kan komme tilbage og tag ET ÅR TIL, nu eller senere. Til denne tid må du gerne vælge mere specifik ii HVILKE RETNING DU VIL (du kan evt. læse om workshops indhold for at få en ide’).

HARDCORE TRAINING

HARD CORE TRAINING er et nyt koncept, hvor du får absolut MINIMAL undervisning via ORD, men får lov at arbejde DIREKT og HÅRD (learning by DOING). Vær parat til UDFORDRINGER! 13 gange plus VISION QUEST og SVEDEHYTTE. Ellers gælder de samme retningslinier, rytme og prøvetid som for ovenfor i BASIS (et år). Prøvetid: ingen prøvetid

Alt Training er underbygget af mine ÅNDELIGE VEJLEDERE, min CLAIRVOYANCE og min ERFARING, tilsæt EVENTYR mm.

Og…Du kan få et skriftigt “diplom” hvis du ønsker det 🙂

NYT! TRAINING KAN BLIVE  ARRANGERET ” BY NET” I ÅR, HVIS DU BOR FOR LANGT VÆK! 🙂

INDIVIDUELT DESIGNET SHAMANISTISK TRAINING

sacredfire

LUXUS! MIN CLAIRVOYANCE VISER VEJ HVER GANG VI SKAL ARBEJDE SAMMEN!

Prisen er anderledes, rytme som ovenfor. MINDST 6 gange.

ENETIMER

Du kan også bestille ENETIMER, workshops og retrete som ENKELT PERSON , med din VEN/VENINDE, eller med din GRUPPE. Prisen er anderledes.

MIN INTENTION

Min intention er at DELE  med dig HVAD JEG VED, sige til hvis jeg ikke ved, og STØTTE dig i RESPEKT for den person du ER OG BLIVER TIL. Jeg vil være ved din side, men måske også PROVOKERE DIG, som nu en “god ven/lærer” skal.

MÅLET med ALT TRAINING er at ARBEJDE KÆRLIGT og DYBT med din UDVIKLING, dit Velvære og Vækst, og at du genfinde dine RESSOURCER, og bruge dem.

AT RYDDE OP, GENFINDE DIN KRAFT og VISDOM, dit ansvar, din intuition, din mission,

GENFINDE og STYRKE din SAMHØRINGHED og FORBINDELSE både til JORDEN, HIMMEL og SKABELSE, til ALLE VORE RELATIONER (TJENE JORDEN),

til ÅNDEN/ÅNDERNE (i hvadsomhelst form, eller “kjole” de har for dig), dine VENNER og din FAMILIE,

samt din MENNESKELIGE og din SPIRITUELLE vej.

Det større og vigtigere MÅL er HEALING, et værdifuldt Liv, ægte fælleskaber, og en BEDRE VERDEN, hvor du bla. TJENER Jorden/Mennesker, og vores Relationer.

VÆR VELKOMMEN PÅ DENNE VEJ!