SHAMANISTISK TRAINING

 

***NYT! Næsten ALT TRAINING KAN BLIVE  ARRANGERET ” ON LINE ” , HVIS DU BOR LANGT VÆK, eller UNDER CORONA TID! :)***

 

Før at det kan komme nyt ind, skal man RYDDE OP. Derfor vil den første trainings tid kigge på DIG,  både på dine styrke, din kraft, hvem du er og hvad det er som skal TRANSFORMERES. (jo mindre du ikke, af go grunde, vil).

Samtidigt vil jeg vil introducere dig til den shamanistiske KÆRNE, (bla. COSMOLOGI, FRAMEWORK, ETIK, GRUNDBEGRÆBER, “REGLER”, ENERGIARBEJDE, og PRAKSIS),  med meget mere, lige meget hvilke model du vælger, (dog alt dette er IKKE DOGMATISK, og rettet mod dig og “din forståelse”).

Du vil selv læse en del om andre kulturer (jeg har “pre net” gode/ældre bøger).

Det er en stor program, med mange muligheder , teknikker og instrumenter. Du kan læse hvad jeg tilbyder i KONSULTATIONER, og de fleste ting kan du selv lære), og  på workshops, (selv om det er kun en del af dem her på hjemmesiden).

SOM “LÆRLING”  får du HJEMMEARBEJDE, og DU FORPLIGTER DIG til at RESPEKTERE VORES AFTALER, VÆRE ÆRLIG,  og HOLDE KONTAKT  både mht. resultater og evt. udfordringer i den tid vi arbejder sammen.

Dette gælder i ALLE FORMER FOR TRAINING.

***FRI TRAINING***

 

Du kan komme i lære hos mig UDEN FAST STRUKTUR, i bevægelige TIDS rammer.

VARIGHED: ca. 6 timer pr.gang, mindst 1 år. (plus noget HJEMMEARBEJDE).

26 (korte sessioner) eller 13 gange,( lange sessioner).

PRØVETID: mulig

 

***BASIS TRAINING***

Bestemmer du dig for BASIS TRAINING (et til halvanden år, 11 “dele”, PLUS en SVEDEHYTTE, en VISION QUEST på 24 timer, og nogle vigtige ceremonier ), betyder det 13 gange plus ceremonier.
RYTME er EN GANG OM MÅNEDE ca. 6 INTENSE timer pr. gang

PRØVETID: mulig

Efter et år , hvor DU også SELV SKAL ARBEJDE (hjemmefra, og jeg vil være til rådighed), er din FØRSTE DEL gennemført. Du kan komme tilbage og tag ET ÅR TIL, nu eller senere.

Til denne tid må vi se på mere specifik i HVILKE RETNING DU VIL.

***HARDCORE TRAINING***

 

HARD CORE TRAINING er et nyt koncept, hvor du får absolut MINIMAL undervisning via ORD, men får lov at arbejde DIREKT og HÅRD (learning by DOING).

Vær parat til UDFORDRINGER!

13 gange plus VISION QUEST og SVEDEHYTTE. Ellers gælder de samme “retningslinier og rytme” som ovenfor i BASIS (et år).

PRØVETID: mulig

***INDIVIDUELT DESIGNET SHAMANISTISK TRAINING***

sacredfire

 

LUXUS!

ALT  i DIN UNDERVISNING ER BESTEMT FRA mine”HJÆLPERE” i gennem CLAIRVOYANCE, og det bliver forberedt til netop dig HVER GANG VI SKAL ARBEJDE SAMMEN!

Prisen er anderledes, rytme som ovenfor. MINDST 6 gange.

***ENETIMER***

 

Du kan også bestille ENETIMER, workshops og retrete både som ENKELT PERSON , i PAR, eller med din GRUPPE. Prisen er anderledes.

***

Alt Training er underbygget af mine HJÆLPERE, tilsæt en go portion EVENTYR, og nogle UDFORDRINGER. 🙂

 

Og…Du kan få et  kunstnerisk skriftligt “diplom” (hvis du ønsker det)

MIN INTENTION

 

Min intention følger min mission “At guide dig tilbage til Naturen og dig selv” (HEALING).

Jeg vil gerne DELE  med dig HVAD JEG VED, og STØTTE dig i RESPEKT for den person du ER, og DEN DU BLIVER TIL. Jeg vil være ved din side, men måske også PROVOKERE DIG, som nu en “god lærer” skal.

 

MÅLET med ALT TRAINING er

 

*** BÅDE at ARBEJDE KÆRLIGT og DYBT med din TRANSFORMATION, AT “RYDDE OP”, FORFINE DIN ENERGI, ÅBNE DIN HJERTE, GENFINDE DIN KRAFT/RESSOURCER, INTUITION og VISDOM, ( og lær dit ansvar og din mission at kende). OG…GENFINDE og STYRKE din SAMHØRIGHED og FORBINDELSE både til JORDEN, HIMMEL og SKABELSE, til ALLE VORE RELATIONER , til ÅNDEVERDEN , din TRIBE, samt din MENNESKELIGE og din SPIRITUELLE vej.

*** OG…DEN STØRRE MÅL er HEALING, et VÆRDIFYLDT LIV, ÆGTE FÆLLESKABER, en BEDRE VERDEN, hvor du bla. TJENER JORDEN OG MENNESKER, som ALTID har været SHAMANISME INTENTION, Jorden rundt.

 

TRAINING KAN BÅDE BRUGES AF “NY BEGYNDER” OG “ERFARENE”, inkluderet  andre shamanistiske “retninger”, HEALERE, PSYKOLOGER og TERAPEUTER.

VÆR VELKOMMEN PÅ DENNE VEJ!