ADA COMING WIND

Jeg hedder Ada og stammer fra Trieste i Italien.

Mit shamanistiske navn er Coming Wind: navnet er kommet gennem mine Åndehjælpere, jeg har ikke bedt om det (og det er lidt svært at bære nogle gange). Mange mennesker kalder mig for MAMA ADA.

adahappyJeg har en rig og alsidig over 30 års erfaring indenfor shamanisme, healing,  vejledning og Livets mangfoldighed bla. via afholdelse af workshops, mange og forskellige ceremonier, cirkler og svedehytter, Rainbow gatherings, Tribal Life, healing/samtaler/klarsyn, behandlinger , rejser, og meget kontakt med Naturen.    Jeg elsker mit arbejde!

Jeg er en respekteret vejleder, inspirator, mentor og “ven” for mine klienter.

HVORFOR SKULLE DU VÆLGE MIG?

Måske fordi jeg er ærlig, åben og har stor tolerance, måske fordi jeg giver dig tid, rum, og varme.

Måske fordi jeg gør mit bedste, og vil respektere dig og rumme dig bedst muligt, i nærvær.

Måske fordi hvis jeg ikke ved noget, vil jeg fortælle dig det.

Måske fordi jeg har indset, at jeg ved så lidt.

Måske fordi jeg er autodidakt, og har skabt “min egen vej”.

Måske fordi det meste af det jeg ved er kommet direkte gennem kontakt med Naturen, Hjælpere, Hellige steder, Stilheden, og arbejde med clairvoyance.

Måske fordi jeg er “en ø” med jordforbindelse.

***

FORTID og LÆRERE: Min rejse i shamanisme begyndte i slutningen af 1985 med M. Harner skole (Jonathan Horwitz og Annette Høst. Jeg var Johnatans tidligste “hjælper”), og fortsatte  med flere forskellige lærere, blandt andre: Serge King, Sandra Ingermann, Grizzly Bear, Lame Deer søn, Josie RavenWing, Soledad Ruiz (Shamanismus und Heilung), Art Reade, Stanislav Grof, Ollinka Tetonki m.f. Fra Manitonquat kom  læren om Cirkel, fra Lakha Lama læren om medfølelse, fra Buddhisme (Dzog chen and Bøn po) meditation, fra Einar Stier, Reiki Tera Mai (healing m.m.). Samtidigt dyrkede jeg kroppen med yoga/stemme og dans training for at balancere min udvikling, og holdt Fuldmåne ceremoni med min nu afdøde mand i 16 år, hver måned. TRIBAL LIFE var vores kreation i 98 og 99, et holistisk projekt stadig husket og elsket fra “vores folk”, en fantastisk tid.

***

Efter så meget “indlæring”, i så mange år, ændrede mit Liv sig drastisk, og på flere planer. Stop. Jeg  blev “kaldt til” at holde mange års “pause”, være med mig selv,  Naturen og Spirits , at se ind i mig selv og fordøje, hvad jeg havde lært.

***

NUTID: De sidste mange år har jeg levet delvist tilbagetrukket og brugt meget af min tid til  fordybelse, indre kontakt, bøn, kontakt med Moder Jord, Lyset og Naturen, og et enkelt Liv. Pudse, pudse, forenkle, rydde op indvendigt. Dog fortsatte jeg med de fleste aktiviteter og behandlinger.

Lidt mere FOR/NU TID:  jeg har været med i Holistisk Sommerfestival med workshops i 18 år, i flere mindre festivals (bla. andet Hjertets Natur), i Thylejrens festival de sidste 5 år, med Grandmothers siden begyndelsen på Sjælland, og med Gruppefjernhealing på Facebook i flere år.

Mit arbejde har ændret sig og udviklet sig fra meget struktureret og disciplineret til en form for “intuitiv/kanalisering” (jeg har ikke bedre ord for det endnu).

Mit Liv er enkelt men “rig”, men tid til Spirit, Natur, og Mennesker

IDAG arbejder jeg mest MED SMÅ GRUPPER, og ENEKELTE PERSONER. Men stadig  og mere med svedehytte, ceremonier/ritualer og individuel vejledning, healing/fjernhealing og clairvoyance, samt samtale med enkelte, og har enkelte personer i lære.  Jeg er “åben” igen, dog lidt introvert.

Jeg føler mig parat til udfordringer. Og de begynder at manifestere sig. I am ready now.

***

FREMTID og DRØMMEN: gerne mere gruppearbejde og flere ceremonier. Jeg vil gerne “go  international”. Arbejde mere på hellige steder i udlandet for JORDHEALING.

Mit ARBEJDE er min MISSION, og jeg elsker det.  “Help People back to themselves and to Nature” har mine Hjælpere sagt. Jeg gør mit bedste. 

***

HVAD KAN JEG GØRE FOR DIG? Kig på de forskellige muligheder: jeg er FLEKSIBEL og det er mit arbejde også. Hver session er DESIGNET FOR DIG, og vores Tid er SHAMANISTISK TID (ingen stress).

***

KÆRNEN hos mig er RESPEKT og MEDFØLELSE, ÆRLIGHED, ENKELTHED, TÅLMODIGHED, AUTENTICITET, og JORDFORBINDELSE.

***

Skulle du få en spændende tanke om, hvor jeg kunne “bruges”, må du meget gerne sige til, og du må meget gerne anbefalde mig videre, hvis du har været tilfreds med mit arbejde. Tak! Det er noget jeg nemlig ikke er særlig god til – reklame!

LINKS : er meget lidt på nettet: dog har jeg en del GODE BØGER, og kan sende dg videre til andre hvis du vil det.  mht. andre undervisere henvende jeg mest til Jonathan Horwitz, Annette Høst, som jeg startede med: mht. flere undervisere/healer mm, ring om det, tak.

 

obs! jeg er MEGET LIDT ON LINE, SIKKER KONTAKT VIA MOBIL, HELST SMS FØRST, TAK.

 

***