boellemose

Hej kære dig!

 

***Du kan få INDIVIDUEL UNDERVISNING BÅDE LIVE og ONLINE,(hvis nødvendigt).

“FRI” eller efter AFTALE mellem os, dog MINDST 7 GANGE.

 

***ELLER***

Du kan deltage i HELE SHAMANISTISK TRAINING (i mindre “bidder” ” ONLINE) LIVE.

 

***OG***

DET KAN STARTE NU, når du har TID og LYST.

 

Se også mini forløb i shamanisme, SIMPLE! 

 

***Er du interesseret, RING!***

 

Læs mere:

 

Min undervisning og mit øvrige arbejde bygger på den SHAMANISTISKE KÆRNE, (som er delvis fælles verden over), og min erfaring både med NATUREN, ENERGIERNE, åndelige HJÆLPERE, MENNESKER, RITUALER, CIRKLER og CEREMONIER, og min TRIBAL LIFE skole, 1000 years ago.

Angående den shamanistiske kærne, kan du læse mere under punktet “om Shamanisme”.

Der finder du også link til en “beskrivelse” af min INDIVIDUEL SHAMANISTISKE UNDERVISNING, som jeg kalder training, og et link til nogle af de WORKSHOPS  jeg udbyder/har tilbudt.

I BEGYNDELSE af hele forløbet vil det være en del arbejde med at UNDERSØGE DIG SELV. Vi vil både fokusere på din styrke og kraft og  RYDDE OP der hvor gamle og uhensigtmæssige mønstre må dukke op.

I denne TRANSFORMATIONS PROCESS vil jeg være EXTRA til rådighed og støtte dig  HELE VEJ i gennem.

Og… for dig som har brug for SKEMAER, LOGISKE FORKLARINGER mm., (food for the brain, som jeg kalder det), alt dette kommer, men forskudt (bageefter). Du kommer du til at TRÆNE FØRST.

 

*** WORKSHOPS***

 

De fleste workshops  er  NU ON DEMAND (min. to, tre deltager aftaler med mig dato), og de KAN afholdes til EN PERSON, med 500 kr. extra på prisen. Ellers, regn med små grupper.

Alle workshops og aktiviteternes mål og effekt er Healing.

Jeg holder gerne “vilde” kanaliseret workshops, direkt “guided” fra mine Hjælpere, i følge et tema, helt uden “sikkerhedsnet” (det bliver som regel EXTRA  godt).    Ring og hør nærmere.