HAR DU SPRØGSMÅL OM LIVET, DINE UDFORDRINGER, DINE SPIRITUELLE FORBINDELSE, m.m., er en CLAIRVOYANCE SESSION helt sikkert noget FOR DIG.

Læs mere:

Denne her fantastisk gave “blev fundet hos mig” på grund af nogle specifikke udfordringer nogle menneske i min kreds havde, for over 30  år siden.

Det er en stor og smuk gave, som jeg er utrolig taknemmelig for: den tillader mig  (og lærer mig) om vores komplex  indre struktur, vores potentialer, begrænsninger og skønhed som menneske, og vores hjerte/hjerne kraft og mysteriet.

Og den tillader mig at støtte andre på deres smukke og ofte kompliceret vej. Helt fantastisk!

Jeg arbejder kun i gennem mine Hjælpere, (og tak til dem for det), og forberede mig på shamanistisk vis.

CLAIRVOYANCE

***”teknisk”***

 

Skriv gerne dine spørgsmål  inden/hjemmefra, helst i små bidder, klar og tydeligt:)

Du kan SPØRGE OM ALT: om Livs store beslutninger, relationer, arbejde, business/projekter/ aktiviteter, betydning af hændelser, kommunikations udfordringer, fortidige og fremtidige begivenheder, grund til ubalance og hvad man kan gøre ved det, spirituelle forbindelser, og meget mere.

Kontakt med dine Afdøde (hvis De ville kontaktes), dine Forfædre, “tidligere Liv”, “usynlige Hjælpere” kan også være en del af det.

Sessionen varer som regel en til halvanden time (max), inkluderet tid til reflektion og bearbejdelse af informationer (mine svar er som regel symbolske, og bliver “tolket”).

DISKRETION og RESPEKT for privatliv har høj prioritet. Og du må gerne forblive anonym.

Det er muligt at have SESSIONER VIA TELEFON : send en sms med dit navn (eller hvad du vil kaldes for),  og CLAIRVOYANCE, så aftaler vi en FÆLLES TID til sessionen.

Vi kan også skrive sammen VIA MAIL (150 kr. extra).

*** Bund PRIS er 950 kr. I JANUAR 2024 er RABAT PÅ 200 kr. (sessioner kun i telefon) ***

Utilfredse kunder kender jeg ikke til, men skulle mine Hjælper af en grund ikke give noget svar afbryder vi øjeblikkelig sessionen, og du skal ikke betale for det.

*** ***

ANDRE MULIGHEDER

 

Jeg holder gerne  SEJDR eller PLATFORM CLAIRVOYANCE (prisen aftales) med GRUPPER.

SEJDR: nordisk shamanistisk ORAKEL teknik baseret på Vølva’s rejse til den Ualmindelige virkelighed via sang, kræver min. fire personer. De fleste spørgsmål får svar.

PLATFORM CLAIRVOYANCE: FÆLLES clairvoyance, flere menneske med sprøgsmål, og svar herfra.

Vil du deltage i en session, se venligst datoer i kalenderen, eller læs mere ved at skrive “Sejdr” i søgefelt.

 

ANDET

 

I CHING readings og andre kort: dyb individuel vejledning via min fortolkning af den kendte kinesiske divinations bog, mine, og andre kort, til extra inspiration.

SHAMANISTISK REJSE: extra viden og inspiration