“SPIRITUAL SERVICES”

KRAFTDYR OG SJÆLEHENTNING (SOUL-RETREAVAL), CEREMONIER og RITUALER, UDDRIVELSE (EXTRACTION), ENERGIRENSELSE, HUS RENSELSE, RENSELSE AF RELATIONER, ADA SPECIAL, LYD HEALING, SHAMANISTISK COUNSELING.

firething

JEG HENTER KRAFTDYR TILBAGE

Mest brugt i tilfælde af manglende livslyst, depression, når man føler sig svag og træt: sessionen er baseret på shamanistisk overbevisning og erfaring om eksistensen af Ånde-vejledere, (også kaldet Kraftdyr, som representerer bla.”rå livsenergi”), som kan forlade mennesket under specielle omstændigheder, og som kan hentes tilbage.

Der kræves ingen erfaring med shamanisme, da forløbet vil blive forklaret af mig og mærket af klienten.  Mulig hjemmearbejde for klienten.

squirillo

JEG HENTER SJÆLE TILBAGE

skyrainbowEfter de fleste traumatiske hændelser kan man føle, at man “er ikke tilstede” eller ikke føler sig hjemme i sig selv. Normalt opstår en sådan tilstand ved tab af ens kære, adskillelse,krise, trauma og ulykker, shock, misbrug (fysisk, psykisk eller energimæssigt), operation, sygdom, misbrug af medicin eller stoffer.

Sessionen er baseret på shamanistisk overbevisning og erfaring om eksistensen af adskillige Sjæle i mennesket: disse kan forlade én under specielle omstændigheder, men kan blive kontaktet og bragt tilbage af shamanen for at blive re-integreret i klienten.

Min erfaring og Hjælpere afgør valget mellem at hente Kraftdyr eller Sjæle tilbage. Helt sikkert hjemmearbejde for klienten.

HVIS absolut NØDVENDIGT KAN både KRAFTDYR og SJÆLHENTNING LAVES FJERN efter aftale.

CEREMONIER OG RITUALER

Personlige og gruppe ceremonier og overgangsritualer, indvielse, Natur ægteskab/bryllup, adoption, afsked, skilmisse, navngivning, forening og genforening, pre ægteskab cirkel, polterabend m.m.

Ceremonier og ritualer indeholder både de sociale elementer, de “Hellige”, og de symbolske.

De elementer samlet skaber en form for “magi”, og derfor er UNIKKE, AUTENTISKE, uglemmelige og stærke.

De bliver skabt i samarbejde med dig/jer (din/jeres ønsker og behov), mine Hjælpere, min erfaring og intuition.

Vi markerer og fejre sammen for at værdsætte, ære/bekræfte, gi slip, tilgive/heale, og derfra komme videre på en go måde, men ren Hjerte og ny Kraft.

SHAMANISTISK UDDRIVELSE / ENERGI RENSELSE / HUSRENSNING

SHAMANISTISK UDDRIVELSE: Sessionen er baseret på shamanistisk overbevisning og erfaring om at ydre kræfter kan trænge ind og forstyrre éns Energi-legeme på tidspunkter, hvor man er svag eller syg. Mit arbejde består af at fjerne disse energier, skabe plads til healing, og hjælpe klienten at heale, så balancen kan opstår igen.

Denne form for indtrængning er sjælden i vor moderne verden, men hvis det skér anbefales klienten også at få hentet enten/både Kraftdyr eller/og Sjæle tilbage for at komme sig helt.

Se evt. også SPIRITUEL/LIFE COACH under HEALING VIA STØTTENDE SAMTALER..

ENERGI RENSELSE: føler du at du har “gammel støv” på dig? Eller er låst fast i gamle mønstre og relationer? Hjælp at hente i gennem Energi renselse via forskellige elementer, smudging (plante røgelse), razla, trommer, vand, sten og krystaller mm ), og supportive counselling. Se også “renselse af relationer”.

SPACE CLEARING : i tilfæld af “energi forstyrrelse” hjemme, kan jeg rense dit hus, hjælpe ” forstyrrelse” videre, og beskytte både dig og dit hus. Det kan både være en let, eller langt og kompliceret proces. Jeg kan også hjælpe dig med at organisere planen for den “fysiske rydde op”, og giv dig gode tips mht både hensigtmæssig indretning og feng-shui. Nogle gange kan man rense hus via fjern, så får jeg brug for et kort over dit sted. Denne dag skal beboer helst ikke være til stede i nogle timer.

RENSELSE AF RELATIONER

CUTTING OF TIES: Ceremoni for at rense en relation med levende eller døde: positiv for begge parter, i respekt, tilgivelse og kærlgheds ånd.

Se evt også SPIRITUEL/LIFE COACH under HEALING VIA STØTTENDE SAMTALER.

SHAMANISTISK COUNSELLING (RÅDGIVNING)

Ved hjælp af min vejledning rejser du på trommelyd selv efter svaret, og jeg rejser selv med: så fortæller vi hinanden hvad vi har “set”, tolker det sammen.og til sidst integrerer vi begge “ting”, og skabe en “strategi” . Det  er bedre hvis du har lidt kendskab til den shamanistiske verden og rejsen til “ualmindelig Virkelighed”.

Se evt.også SPIRITUEL/LIFE COACH, og VISIONSØGNING (VISION QUEST)

ADA SPECIAL

sacredmountain

De forskellige elementer kombineres med ritual, lydhealing, visualisering og afspænding: vi følger både dine behov og hvad jeg får besked på når jeg healer (clairvoyance/kanalisering).

GENFIND DINE KRAFTKILDER:  Vigtigt arbejde ved hjælp af støttende samtale, visualisering, fordybelse, energi og bevægelse, lyd, dans mm., alt i en ritual ramme.

GLOBAL HEALING: FORKÆL DIG SELV DAG, TA’ TID TIL DIG !en hel eftermiddags healing i forskellige mulige former, skræddersyet til dig i følge dine behov, mine Hjælpere og min erfaring. Ring om muligheder, og dine ønsker.

FOTOHEALING: GUDER og GUDINDER fotos. Vær model for mig: oplev og se dig selv som et smukt og kraftfuldt menneske, det er healende! Og du kan bruge dine billeder bageefter.

BEKENDELSE: til de “tunge tunge” temaer… Til det som man ikke kan tale om.

LYDHEALING

Unikt!!! Healing ved hjælp af tromme, rasle, skåle, lyd og sang: en anderledes og fantastisk oplevelse i Healingen’s verden. Meget effektiv anti-stress og “anti-tanker”, fjerner energi blokader og giver Livsenergi tilbage. Prøv det.