SPIRITUAL SERVICES

KRAFTDYR og SJÆLEHENTNING (SOUL-RETRIEVAL), CEREMONIER og RITUALER, UDDRIVELSE (EXTRACTION),

ENERGI-RENSELSE, HUS RENSELSE, RENSELSE af RELATIONER, ADA SPECIAL, LYD HEALING, SHAMANISTISK COUNSELING.

NYT! EVENTS, specielle CEREMONIER og RITUALER I FÆLLESKAB FOR DIG OG DIN GRUPPE, se venligst SACRED HUMAN.

firething

Jeg henter KRAFTDYR tilbage

Mest brugt i tilfælde af manglende livslyst, depression, når man føler sig svag og træt: sessionen er baseret på shamanistisk overbevisning og erfaring om eksistensen af Ånde-vejledere, også kaldet KraftDyr, som representere bla.”rå livsenergi”, som kan forlade mennesket under specielle omstændigheder, og som kan hentes tilbage.

Der kræves ingen erfaring med shamanisme, da forløbet vil blive forklaret af mig og mærket af klienten.  Mulig hjemmearbejde for klienten.

squirillo

Jeg henter SJÆLE tilbage

skyrainbowEfter de fleste traumatiske hændelser kan man føle, at man “er ikke tilstede” eller ikke føler sig hjemme i sig selv. Normalt opstår en sådan tilstand ved tab af ens kære, adskillelse, døden, krise, trauma og ulykker, shock, misbrug (fysisk, psykisk eller energimæssigt), operation, sygdom, misbrug af medicin eller stoffer.

Sessionen er baseret på shamanistisk overbevisning og erfaring om eksistensen af adskillige Sjæle i mennesket: disse kan forlade én under de overnævnte omstændigheder, men kan blive kontaktet og bragt tilbage for at blive re-integreret i klienten.

Min erfaring og Hjælpere afgør som regel valget mellem at hente KraftDyr eller Sjæle tilbage. Helt sikkert hjemmearbejde for dig.

HVIS absolut NØDVENDIGT KAN både KRAFTDYR og SJÆLHENTNING LAVES FJERN efter aftale.

CEREMONIER og RITUALER

Personlige (individuelle) og gruppe ceremonier, OVERGANGS RITUALER, INDVIELSE, NATUR BRYLLUP, ADOPTION, NAVNGIVNING, FØDSELS DAGE, afsked, skilmisse, forening og genforening, POLTERABEND, pre ægteskab cirkel, m.m.

Ceremonier og ritualer indeholder både de “sociale” elementer, de “Hellige”, og de “symbolske”.

De elementer samlet skaber en form for “MAGI”, og er derfor er ORIGINELLE, UNIKKE, AUTENTISKE, UFORGLEMMELIGE og STÆRKE.

De bliver skabt i samarbejde med dig/jer (din/jeres ønsker og behov), mine Hjælpere, og min erfaring/ intuition.

Vi markerer og fejre sammen for at værdsætte, ære/bekræfte, forstærke, gi slip, tilgive/heale, og derfra komme videre på en go måde, med REN HJERTE og NY KRAFT.

SHAMANISTISK uddrivelse / ENERGI renselse / HUS renselse (Space Clearing)

SHAMANISTISK UDDRIVELSE: Sessionen er baseret på shamanistisk overbevisning og erfaring om at ydre kræfter kan trænge ind og forstyrre éns Energi-legeme på tidspunkter, hvor man er svag eller syg. Mit arbejde består af at fjerne disse energier, skabe plads til healing, og hjælpe klienten at heale, så BALANCE kan opstår igen. Denne form for indtrængning er sjælden i vor moderne verden, men hvis det skér anbefales klienten også at få hentet enten/både KraftDyr eller/og Sjæle tilbage for at komme sig helt.

Se evt. også SPIRITUEL/LIFE COACH under HEALING VIA STØTTENDE SAMTALER.

ENERGI RENSELSE: føler du at du har “gammel støv” på dig? Eller er låst fast i gamle mønstre og relationer? Hjælp at hente!  Energi renselse består af forskellige elementer, RØGELSE, LYD, TROMMER, VAND, STEN OG KRYSTALLER, HÅNDPÅLÆGGELSE, OG SUPPORTIVE COUNSELING, mm.
SPACE CLEARING : “Energi forstyrrelse” hjemme? Jeg kan jeg rense dit hus, hjælpe ” forstyrrelse” videre, og beskytte både dig og dit hus. Det kan både være en let, eller langt og kompliceret proces.

Nogle gange kan man rense hus FJERN, så får jeg brug for et kort over dit sted. Denne dag skal husets beboer helst ikke være til stede i nogle timer.

Jeg kan også hjælpe dig med at organisere planen for den “fysiske rydde op”, og giv dig gode tips mht både hensigtmæssig indretning og feng-shui.

RENSELSE AF RELATIONER

CUTTING OF TIES: Ceremoni for at rense en relation med levende eller døde: positiv for begge parter, i respekt, tilgivelse og Kærligheds ånd.

Se evt også SPIRITUEL/LIFE COACH under HEALING VIA STØTTENDE SAMTALER.

SHAMANISTISK COUNSELLING (RÅDGIVNING)

Ved hjælp af min vejledning rejser vi BEGGE på tromme-lyd efter svaret: så deler vi vores oplevelser, og jeg vejlede dig i  “tolkning” . Til sidst integrerer vi begge , og skabe en “strategi” . Det  er bedre hvis du har lidt kendskab til den shamanistiske verden og rejsen til “ualmindelig Virkelighed”, men ellers vil du få en kort “intro” inden arbejde.

Se evt.også SPIRITUEL/LIFE COACH, og VISIONSØGNING (VISION QUEST)

ADA SPECIAL

sacredmountain

De forskellige elementer KOMBINERES med ritual, lyd healing, visualisering og afspænding: vi følger både dine behov og hvad jeg får besked på når jeg healer (clairvoyance/kanalisering).

GENFIND DINE KRAFTKILDER:  Vigtigt arbejde ved hjælp af støttende samtale, visualisering, fordybelse, energi og bevægelse, lyd, dans mm., alt i en RITUAL RAMME.

GLOBAL HEALING: FORKÆL DIG SELV DAG, TA’ TID TIL DIG ! LUXUS DAG! En hel eftermiddags healing i forskellige mulige former, skræddersyet til dig i følge dine behov, mine Hjælpere og min erfaring. Ring om muligheder, og dine ønsker.

FOTOHEALING: GUDER og GUDINDER fotos. Vær model for mig: oplev og se dig selv som et smukt og kraftfuldt menneske, det er healende! Og du kan bruge dine billeder bageefter.

BEKENDELSE: til de “tunge tunge” temaer… Til det som man ikke kan tale om. Jeg vælger “om jeg kan” efter kort samtale.

LYDHEALING

Unikt!!! Healing ved hjælp af LYDE, muligvis tromme, rasle, skåle, mm. og sang: en anderledes og fantastisk oplevelse i Healingen’s verden. Meget effektiv anti-stress og “anti-tanker”, fjerner energi blokader og giver Livsenergi tilbage. Prøv det.