CLAIRVOYANCE: Hvad skal jeg vælge? Hvad betyder dette? Hvordan kommer jeg videre?

Du kan forberede dine spørgsmål hjemmefra: du kan SPØRGE OM ALT: om livs beslutninger, relationer, arbejde, aktiviteter, betydning af hændelser, fortidige og fremtidige begivenheder, business og projekter vejledning, grund til ubalance, spirituelle forbindelser og meget mere. Kontakt med Afdøde, ? om tidligere Liv, og kanalisering af andre usynlige Energier kan være en del af det.

Sessionen varer som regel en til to timer med tid til reflektion og bearbejdelse af informationer.

DISKRETION og RESPEKT for privatliv har høj prioritet.

Det er muligt at have SESSIONER VIA TELEFON eller skrive sammen VIA MAIL med de samme resultater. Jeg kommer evt forbi  hvis i er en gruppe enten til SEJDR eller PLATFORM CLAIRVOYANCE.

***

SEJDR: nordisk shamanistisk ORAKEL teknik baseret på Vølva’s rejse til den ualmindelige virkelighed via sang, kræver en gruppe på min. fire personer. De fleste spørgsmål får svar. Vil du deltage i en session, se venligst datoer i kalederen, eller læs mere ved at skrive “sejdr” i søgefelt.

I CHING readings og andre kort: dyb individuel vejledning via min fortolkning af den kendte kinesiske divinations bog, mine, og andre kort, til inspiration.